The effect of enzymatic treatment on blackcurrant (<i>Ribes nigrum</i>) juice flavour and its stability
Julkaisuvuosi
2012
Tekijät
Laaksonen, Oskar; Sandell, Mari; Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Malinen, Hanna-Liisa; Jaakkola, Mari; Kallio, Heikki
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Volyymi
130
Numero
1
Sivut
31-41
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2011.06.048
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä