undefined

The effect of enzymatic treatment on blackcurrant (<i>Ribes nigrum</i>) juice flavour and its stability

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Laaksonen, Oskar; Sandell, Mari; Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Malinen, Hanna-Liisa; Jaakkola, Mari; Kallio, Heikki

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

130

Numero

1

Sivut

31-41

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2011.06.048

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä