undefined

Lipidomics in nutrition and food research

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Hyötyläinen, Tuulia; Bondia-Pons, Isabel; Orešič, Matej

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Bondia-Pons Isabel

Orešič Matej

Hyötyläinen Tuulia

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Katsausartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

57

Numero

8

Sivut

1306-1318

Julkaisu­foorumi

71173

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/mnfr.201200759

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä