undefined

Structural mechanisms leading to improved water retention in acid milk gels by use of transglutaminase

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Ercili Cura, Dilek; Lille, Martina; Legland, David; Gaucel, Sébastian; Poutanen, Kaisa; Partanen, Riitta; Lantto, Raija

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Ercili Cura Dilek Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Lille Martina Orcid -palvelun logo

Lantto Raija Orcid -palvelun logo

Partanen Riitta

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

30

Numero

1

Sivut

419-427

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2012.07.008

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä