undefined

Flavour and stability of rye grain fractions in relation to their chemical composition

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Viljanen, Kaarina; Pihlava, Juha-Matti; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Viljanen Kaarina

Poutanen Kaisa

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

54

Numero

1

Sivut

48-56

Julkaisu­foorumi

56260

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.foodres.2013.05.034

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä