Flavour and stability of rye grain fractions in relation to their chemical composition
Julkaisuvuosi
2013
Tekijät
Nordlund, Emilia; Heiniö, Raija-Liisa; Viljanen, Kaarina; Pihlava, Juha-Matti; Lehtinen, Pekka; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
54
Numero
1
Sivut
48-56
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teollinen bioteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
DOI
10.1016/j.foodres.2013.05.034
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä