Impact of cell wall-degrading enzymes on water-holding capacity and solubility of dietary fibre in rye and wheat bran
Julkaisuvuosi
2013
Tekijät
Petersson, Karin; Nordlund, Emilia; Tornberg, Eva; Eliasson, Ann-Charlotte; Buchert, Johanna
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
93
Numero
4
Sivut
882-889
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1002/jsfa.5816
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä