undefined

Impact of cell wall-degrading enzymes on water-holding capacity and solubility of dietary fibre in rye and wheat bran

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Petersson, Karin; Nordlund, Emilia; Tornberg, Eva; Eliasson, Ann-Charlotte; Buchert, Johanna

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Buchert Johanna

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

93

Numero

4

Sivut

882-889

Julkaisu­foorumi

61982

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/jsfa.5816

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä