Interfacial protein engineering for spray-dried emulsions - Part II: Oxidative stability
Julkaisuvuosi
2013
Tekijät
Damerau, Annelie; Moisio, Timo; Partanen, Riitta; Forssell, Pirkko; Lampi, Anna-Maija; Piironen, Vieno
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Konferenssi
Volyymi
144
Sivut
57-64
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodchem.2013.04.006
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä