undefined

Effects of wheat and rye bread structure on mastication process and bolus properties

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Pentikäinen, Saara; Sözer, Nesli; Närväinen, Johanna; Ylätalo, Saara; Teppola, Pekka; Jurvelin, Jukka; Holopainen-Mantila, Ulla; Törrönen, Riitta; Aura, Anna-Marja; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Närväinen Johanna

Poutanen Kaisa

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Teppola Pekka

Pentikäinen Saara Orcid -palvelun logo

Ylätalo Saara

Holopainen-Mantila Ulla Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

66

Sivut

356-364

Julkaisu­foorumi

56260

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodres.2014.09.034

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä