Effects of wheat and rye bread structure on mastication process and bolus properties
Julkaisuvuosi
2014
Tekijät
Pentikäinen, Saara; Sözer, Nesli; Närväinen, Johanna; Ylätalo, Saara; Teppola, Pekka; Jurvelin, Jukka; Holopainen-Mantila, Ulla; Törrönen, Riitta; Aura, Anna-Marja; Poutanen, Kaisa
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Volyymi
66
Sivut
356-364
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Yleislääketiede, sisätaudit ja muut kliiniset lääketieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodres.2014.09.034
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä