undefined

Relation of sensory perception with chemical composition of bioprocessed lingonberry

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Viljanen, Kaarina; Heiniö, Raija-Liisa; Juvonen, Riikka; Kössö, Tuija; Puupponen-Pimiä, Riitta

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Viljanen Kaarina

Heiniö Raija-Liisa Orcid -palvelun logo

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Puupponen-Pimiä Riitta

Kössö Tuija

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

157

Sivut

148-156

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2014.02.030

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä