undefined

Effect of bioprocessing and particle size on the nutritional properties of wheat bran fractions

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Coda, Rosanna; Rizzello, C.G.; Curiel, J.A.; Poutanen, Kaisa; Katina, Kati

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

25

Sivut

19-27

Julkaisu­foorumi

57899

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muu tekniikka

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.ifset.2013.11.012

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä