undefined

The role of oxygen in the liquid fermentation of wheat bran

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Savolainen, Otto I.; Coda, Rosanna; Suomi, Katja; Katina, Kati; Juvonen, Riikka; Hanhineva, Kati; Poutanen, Kaisa

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Poutanen Kaisa

Katina Kati

Suomi Katja

Juvonen Riikka Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

153

Sivut

424-431

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2013.12.062

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä