undefined

Enzymatic modification and particle size reduction of wheat bran improves the mechanical properties and structure of bran-enriched expanded extrudates

Julkaisuvuosi

2014

Tekijät

Santala, Outi; Kiran, Anish; Sözer, Nesli; Poutanen, Kaisa; Nordlund, Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Kiran Anish

Nordlund Emilia Orcid -palvelun logo

Poutanen Kaisa

Sözer Nesli Orcid -palvelun logo

Santala Outi Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

60

Numero

2

Sivut

448-456

Julkaisu­foorumi

59836

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jcs.2014.04.003

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä