undefined

Contribution of gut microbiota to metabolism of dietary glycine betaine in mice and in vitro colonic fermentation

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Koistinen, Ville M.; Kärkkäinen, Olli; Borewicz, Klaudyna; Zarei, Iman; Jokkala, Jenna; Micard, Valérie; Rosa-Sibakov, Natalia; Auriola, Seppo; Aura, Anna-Marja; Smidt, Hauke; Hanhineva, Kati

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Aura Anna-Marja Orcid -palvelun logo

Rosa-Sibakov Natalia Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

7

Numero

1

Artikkelinumero

103

Julkaisu­foorumi

81577

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Lääketieteen bioteknologia; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1186/s40168-019-0718-2

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä