Oil-in-water Pickering emulsions via microfluidization with cellulose nanocrystals 2. In vitro lipid digestion
Julkaisuvuosi
2019
Tekijät
Bai, Long; Lv, Shanshan; Xiang, Wenchao; Huan, Siqi; McClements, David Julian; Rojas, Orlando J.
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Kustantaja
Volyymi
96
Sivut
709-716
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €
1806
Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi
2019
Muut tiedot
Tieteenalat
Nanoteknologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.foodhyd.2019.04.039
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä