undefined

Oil-in-water Pickering emulsions via microfluidization with cellulose nanocrystals 2. In vitro lipid digestion

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Bai, Long; Lv, Shanshan; Xiang, Wenchao; Huan, Siqi; McClements, David Julian; Rojas, Orlando J.

Organisaatiot ja tekijät

Aalto-yliopisto

Bai Long Orcid -palvelun logo

Rojas Orlando Orcid -palvelun logo

Huan Siqi

Xiang Wenchao Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Kustantaja

Elsevier

Volyymi

96

Sivut

709-716

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksu €

1806

Avoimen saatavuuden kirjoittajamaksun vuosi

2019

Muut tiedot

Tieteenalat

Nanoteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2019.04.039

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä