undefined

Encapsulation of fish oil in protein aerogel micro-particles

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Selmer, Ilka; Karnetzke, Julia; Kleemann, Christian ; Lehtonen, Mari; Mikkonen, Kirsi S.; Kulozik, Ulrich ; Smirnova, Irina

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Mikkonen Kirsi S.

Lehtonen Mari

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

260

Sivut

1-11

Julkaisu­foorumi

60439

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.jfoodeng.2019.04.016

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä