undefined

Perimä vaikuttaa lihan syöntilaatuun

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Iso-Touru, Terhi;Pesonen, Maiju;Sironen, Anu;Huuskonen, Arto

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Pesonen Maiju

Iso-Touru Terhi

Sironen Anu

Huuskonen Arto

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Nauta

Kustantaja

Faba

Volyymi

48

Numero

3

Sivut

70-72

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä