undefined

Lihaksen sisäinen rasva eli marmoroituminen

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Pesonen, Maiju

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Pesonen Maiju

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Angus

Kustantaja

Suomen angusyhdistys ry

Numero

1/2018

Sivut

10–11

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä