Lihaksen sisäinen rasva eli marmoroituminen
Julkaisuvuosi
2018
Tekijät
Pesonen, Maiju
Organisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Pesonen Maiju
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Angus
Kustantaja
Suomen angusyhdistys ry
Numero
1/2018
Sivut
10–11
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Kotieläintiede, maitotaloustiede
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä