undefined

Processing plant and machinery sanitation and hygiene practices associate with Listeria monocytogenes occurrence in ready-to-eat fish products

Julkaisuvuosi

2019

Tekijät

Aalto-Araneda, Mariella; Lunden, Janne; Markkula, Annukka; Hakola, Satu; Korkeala, Hannu

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Korkeala Hannu

Lunden Janne

Aalto-Araneda Mariella

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Microbiology

Volyymi

82

Sivut

455-464

Julkaisu­foorumi

56257

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.fm.2019.03.017

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä