undefined

Mono- and disaccharides:Selected physicochemical and functional aspects

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Jouppila, Kirsi Leena

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Jouppila Kirsi Leena

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Kokoomateos

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osa

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Carbohydrates in Food

Kustantaja

CRC press

Sivut

37-92

Julkaisu­foorumi

5229

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1201/9781315372822

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä