undefined

Effect of whey protein phase volume on the tribology, rheology and sensory properties of fat-free stirred yoghurts

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Laiho, Saara; Williams, Roderick P. W.; Poelman, Astrid; Appelqvist, Ingrid; Logan, Amy

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Laiho Saara

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

67

Sivut

166-177

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2017.01.017

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä