undefined

Malolactic fermentation of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) berry juice with Lactobacillus plantarum: impact on sugars, sugars alcohols, and organic acids

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Niko Markkinen, Sarianna Koivula, Oskar Laaksonen, Baoru Yang

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Markkinen Niko

Laaksonen Oskar

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut luonnontieteet; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Itävalta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.3217/978-3-85125-593-5-74

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä