Malolactic fermentation of sea buckthorn (Hippophaë rhamnoides L.) berry juice with Lactobacillus plantarum: impact on sugars, sugars alcohols, and organic acids
Julkaisuvuosi
2018
Tekijät
Niko Markkinen, Sarianna Koivula, Oskar Laaksonen, Baoru Yang
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Konferenssi
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A4 Artikkeli konferenssijulkaisussaJulkaisukanavan tiedot
Konferenssi
Sivut
355-358
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Muut tiedot
Tieteenalat
Kemia; Muut luonnontieteet; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Julkaisumaa
Itävalta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.3217/978-3-85125-593-5-74
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä