Safety of D-ribose as a novel food pursuant to Regulation (EU) 2015/2283
Julkaisuvuosi
2018
Tekijät
EFSA Panel Dietetic Prod Nutr Al; Turck, Dominique; Bresson, Jean-Louis; Burlingame, Barbara; Dean, Tara; Fairweather-Tait, Susan; Heinonen, Marina; Hirsch-Ernst, Karen Ildico; Mangelsdorf, Inge; McArdle, Harry; Naska, Androniki; Neuhauser-Berthold, Monika; Nowicka, Grazyna; Pentieva, Kristina; Sanz, Yolanda; Siani, Alfonso; Sjodin, Anders; Stern, Martin; Tome, Daniel; Vinceti, Marco
Näytä enemmänOrganisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Heinonen Marina
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
16
Numero
5
Artikkelinumero
5265
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
Muu lisenssi
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Italia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.2903/j.efsa.2018.5265
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä