undefined

Effect of wilting and additives on fatty acid composition of red clover silage

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Halmemies-Beauchet-Filleau, Anni Ilona Karoliina; Shingfield, Kevin J; Heikkilä, Terttu; Kokkonen, Tuomo Juhani; Vanhatalo, Aila Orvokki; Jaakkola, Seija Liisa

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Vanhatalo Aila Orvokki

Halmemies-Beauchet-Filleau Anni Ilona Karoliina

Jaakkola Seija Liisa

Kokkonen Tuomo Juhani

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A4 Artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Kotieläintiede, maitotaloustiede

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Saksa

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä