undefined

Foods with increased protein content: A qualitative study on European consumer preferences and perceptions

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Banović, Marija; Arvola, Anne; Pennanen, Kyösti; Duta, Denisa Eglantina; Brückner-Gühmann, Monika; Lähteenmäki, Liisa; Grunert, Klaus G.

Organisaatiot ja tekijät

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy

Arvola Anne

Pennanen Kyösti Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Appetite

Volyymi

125

Sivut

233-243

Julkaisu­foorumi

51448

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biolääketieteet; Terveystiede

Avainsanat

[object Object],[object Object]

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.appet.2018.01.034

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä