Foods with increased protein content: A qualitative study on European consumer preferences and perceptions
Julkaisuvuosi
2018
Tekijät
Banović, Marija; Arvola, Anne; Pennanen, Kyösti; Duta, Denisa Eglantina; Brückner-Gühmann, Monika; Lähteenmäki, Liisa; Grunert, Klaus G.
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Biolääketieteet; Terveystiede
Avainsanat
[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.appet.2018.01.034
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä