Production and Maintaining Viability of Probiotic Micro-organisms in Dairy Products
Julkaisuvuosi
2018
Tekijät
Tamime, A.Y.; Saarela, Maria; Wszolek, M.; Ghoddousi, H.
Organisaatiot ja tekijät
Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy
Saarela Maria
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Kokoomateos
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A3 Kirjan tai muun kokoomateoksen osaJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Emojulkaisun toimittajat
Tamime, Adnan Y.; Thomas, Linda V.
Kustantaja
Sivut
67-164
ISBN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muu tekniikka; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia; Maataloustiede
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1002/9781119214137.ch4
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä