undefined

Enzyme aided low temperature evaporation for concentration of active proteins from potato fruit juice

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Ahokas, Mikko; Taskila, Sanna; Tanskanen, Juha

Organisaatiot ja tekijät

Oulun yliopisto

Tanskanen Juha Petri

Ahokas Mikko Samuli

Taskila Sanna Katariina Orcid -palvelun logo

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

10

Numero

9

Artikkelinumero

87186

Julkaisu­foorumi

77009

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.4236/jwarp.2018.109048

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä