Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins
Julkaisuvuosi
2018
Tekijät
Göbüz, Göker; Liu, Chang; Jiang, Zhong-qing; Pulkkinen, Marjo; Piironen, Vieno; Sontag-Strohm, Tuula; Heinonen, Marina
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Liu Chang
Göbüz Göker
Heinonen Marina
Pulkkinen Marjo
Sontag-Strohm Tuula
Piironen Vieno
Jiang Zhong-qing
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
6
Numero
4
Sivut
1032-1039
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1002/fsn3.641
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä