undefined

Protein-lipid co-oxidation in emulsions stabilized by microwave-treated and conventional thermal-treated faba bean proteins

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Göbüz, Göker; Liu, Chang; Jiang, Zhong-qing; Pulkkinen, Marjo; Piironen, Vieno; Sontag-Strohm, Tuula; Heinonen, Marina

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Liu Chang

Göbüz Göker

Heinonen Marina

Pulkkinen Marjo

Sontag-Strohm Tuula

Piironen Vieno

Jiang Zhong-qing

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

6

Numero

4

Sivut

1032-1039

Julkaisu­foorumi

84580

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1002/fsn3.641

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä