undefined

Metagenomic and metatranscriptomic analysis of the microbial community in Swiss-type Maasdam cheese during ripening

Julkaisuvuosi

2018

Tekijät

Duru, Ilhan Cem; Laine, Pia Kati Sofia; Andreevskaya, Margarita; Paulin, Lars Göran; Kananen, Soila; Tynkkynen, Soile; Auvinen, Petri Olli Viljami; Smolander, Olli-Pekka Aukusti

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Duru Ilhan Cem

Paulin Lars Göran

Andreevskaya Margarita

Smolander Olli-Pekka Aukusti

Auvinen Petri Olli Viljami

Laine Pia Kati Sofia

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

281

Sivut

10-22

Julkaisu­foorumi

58451

Julkaisufoorumitaso

3

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Kustantajan version lisenssi

CC BY

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet; Genetiikka, kehitysbiologia, fysiologia

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

DOI

10.1016/j.ijfoodmicro.2018.05.017

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä