How are message characteristics, past consumption and false beliefs associated with intentions to consume meat and plant-based alternatives in future?
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Hartikainen, Hanna;Vainio, Annukka
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
The SUSDIET Research Project: Towards Sustainable Diets in Europe. Newsletter
Volyymi
2017
Numero
6
Sivut
7-8
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut luonnontieteet; Kotieläintiede, maitotaloustiede; Ekologia, evoluutiobiologia; Maataloustiede
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä