Suomalainen elintarviketuotanto globalisaation puristuksessa
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Jumppanen, Aapo Iivari
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Jumppanen Aapo Iivari
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
YleistajuinenVertaisarvioitu
Ei-vertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeliJulkaisukanavan tiedot
Lehti
UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
2017
Numero
1
Sivut
10-10
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Suomi
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä