undefined

Suomalainen elintarviketuotanto globalisaation puristuksessa

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Jumppanen, Aapo Iivari

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Jumppanen Aapo Iivari

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Yleistajuinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

E1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

UCS : Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti

Volyymi

2017

Numero

1

Sivut

10-10

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Suomi

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä