undefined

Lunch customer experience factors in the restaurant business

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Hanne Ala-Harja; Tuija Pitkäkoski; Inari Aaltojärvi

Organisaatiot ja tekijät

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Ala-Harja Hanne

Pitkäkoski Tuija

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Konferenssi

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

Julkaisukanavan tiedot

Konferenssi

AHTMM

Kustantaja

Eastern Mediterranean University

Sivut

488-503

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Liiketaloustiede; Muut yhteiskuntatieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Kypros

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä