undefined

Oxidation of proline decreases immunoreactivity and alters structure of barley prolamin

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Huang, Xin; Sontag-Strohm, Tuula; Stoddard, Frederick L.; Kato, Yoji

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Stoddard Frederick L.

Sontag-Strohm Tuula

Huang Xin

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Chemistry

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

214

Sivut

597-605

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC ND

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2016.07.108

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä