undefined

Elintarvikeala ehkäisee hävikkiä ja hyödyntää sivuvirtoja

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Helena Kautola, Anne Palmio, Juhani Sibakov, Marjatta Vahvaselkä

Organisaatiot ja tekijät

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Kehittyvä Elintarvike

Kustantaja

Elintarviketieteiden Seura r.y.

Numero

5/2017

Sivut

34-36

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Teollinen bioteknologia

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Kyllä

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä