Elintarvikeala ehkäisee hävikkiä ja hyödyntää sivuvirtoja
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Helena Kautola, Anne Palmio, Juhani Sibakov, Marjatta Vahvaselkä
Organisaatiot ja tekijät
Hämeen ammattikorkeakoulu
Kautola Helena
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Kehittyvä Elintarvike
Kustantaja
Elintarviketieteiden Seura r.y.
Numero
5/2017
Sivut
34-36
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teollinen bioteknologia
Kustantajan kansainvälisyys
Kotimainen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Kyllä
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä