Partial Least Squares Regression Modeling of Physical and Chemical Properties of Corn-Based Snacks Containing Kañiwa and Lupine
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Diaz, Jose Martin Ramos; Sundarrajan, Lakshminarasimhan; Kariluoto, Susanna; Lampi, Anna-Maija; Tenitz, Seppo; Jouppila, Kirsi
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Lampi Anna-Maija
Diaz Jose Martin Ramos
Jouppila Kirsi
Tenitz Seppo
Kariluoto Susanna
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
40
Numero
2
Artikkelinumero
12396
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka; Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1111/jfpe.12396
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä