Total antioxidant capacity and phenolic content of pasteurized and UHT-treated cow milk samples marketed in Turkey
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Ertan, Kubra; Bayana, Damla; Gokce, Ozge; Alatossava, Jouko Tapani; Yilmaz, Yusuf; Gursoy, Oguz
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Alatossava Jouko Tapani
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
15
Numero
2
Sivut
103-108
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
0
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Osittain avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Turkki
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.24323/akademik-gida.333630
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä