undefined

Total antioxidant capacity and phenolic content of pasteurized and UHT-treated cow milk samples marketed in Turkey

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Ertan, Kubra; Bayana, Damla; Gokce, Ozge; Alatossava, Jouko Tapani; Yilmaz, Yusuf; Gursoy, Oguz

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Alatossava Jouko Tapani

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Akademik gıda dergisi

Volyymi

15

Numero

2

Sivut

103-108

Julkaisu­foorumi

85994

Julkaisufoorumitaso

0

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Turkki

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.24323/akademik-gida.333630

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä