undefined

Effect of nitrogen gas flushing treatments on total antioxidant capacity and ascorbic acid content in raw bovine milk during cold storage

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Gursoy, Oguz; Munsch-Alatossava, Patricia; Ertan, Kubra; Yilmaz, Yusuf; Alatossava, Tapani

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Munsch-Alatossava Patricia

Alatossava Tapani

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Mljekarstvo

Emojulkaisun nimi

Mljekarstvo

Volyymi

67

Numero

2

Sivut

155-164

Julkaisu­foorumi

63459

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Rinnakkaistallenteen lisenssi

CC BY NC

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Kroatia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.15567/mljekarstvo.2017.0208

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä