Effect of nitrogen gas flushing treatments on total antioxidant capacity and ascorbic acid content in raw bovine milk during cold storage
Julkaisuvuosi
2017
Tekijät
Gursoy, Oguz; Munsch-Alatossava, Patricia; Ertan, Kubra; Yilmaz, Yusuf; Alatossava, Tapani
Organisaatiot ja tekijät
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
67
Numero
2
Sivut
155-164
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Kyllä
Rinnakkaistallenteen lisenssi
CC BY NC
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
Antioxidant; Ascorbic acid; Assay; Caseins; growth; In-vitro; Juice; N-2; nitrogen gas (N-2); Oxidative stress; PSYCHROTROPHIC BACTERIA; Quality; raw milk; SHELF-LIFE; vitamin
Julkaisumaa
Kroatia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.15567/mljekarstvo.2017.0208
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä