undefined

Retardation of oxidation by residual phytate in purified cereal beta-glucans

Julkaisuvuosi

2017

Tekijät

Wang, Yujie; Maina, Henry Ndegwa; Ekholm, Päivi Inkeri; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula Stina

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lampi Anna-Maija

Maina Henry Ndegwa

Ekholm Päivi Inkeri

Sontag-Strohm Tuula Stina

Wang Yujie

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Hydrocolloids

Volyymi

66

Sivut

161-167

Julkaisu­foorumi

56255

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodhyd.2016.11.019

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä