undefined

Monipuolinen ja erikoistunut elintarvikeala Etelä-Savossa

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Väisänen, Hanna-Maija; Rikkonen, Pasi

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Rikkonen Pasi

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Ammatillinen

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

D1 Artikkeli ammattilehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Aitoja makuja -tiedotuslehti

Kustantaja

Turun yliopiston Brahea-keskus

Numero

4

Sivut

9

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maataloustiede

Julkaisumaa

Suomi

Kieli

suomi

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä