Monipuolinen ja erikoistunut elintarvikeala Etelä-Savossa
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Väisänen, Hanna-Maija; Rikkonen, Pasi
Organisaatiot ja tekijät
Luonnonvarakeskus
Rikkonen Pasi
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Muu artikkeli
Yleisö
AmmatillinenOKM:n julkaisutyyppiluokitus
D1 Artikkeli ammattilehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Aitoja makuja -tiedotuslehti
Kustantaja
Turun yliopiston Brahea-keskus
Numero
4
Sivut
9
ISSN
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maataloustiede
Julkaisumaa
Suomi
Kieli
suomi
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä