undefined

Determination of benzoxazinoids in wheat and rye beers by HPLC-DAD and UPLC-QTOF MS

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Pihlava, Juha-Matti; Kurtelius, Tuula

Organisaatiot ja tekijät

Luonnonvarakeskus

Pihlava Juha-Matti

Kurtelius Tuula

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

204

Sivut

400-408

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Alankomaat

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2016.02.148

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä