Thermal Stability of Epoxidized and Carbonated Vegetable Oils
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Keltouma Ait Aissa, Jun Liu Zheng, Lionel Estel, Sebastien Leveneur
Organisaatiot ja tekijät
Åbo Akademi
Leveneur Sebastien
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli:
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti/Sarja
Volyymi
20
Sivut
948-953
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Teknillinen kemia, kemian prosessitekniikka
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/acs.oprd.6b00040
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä