undefined

Non-alcoholic beverages from fermented cereals with increased oligosaccharide content

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Basinskiene, Loreta; Juodeikiene, Grazina; Vidmantiene, Daiva ; Tenkanen, Maija; Makaravicius, Tomas; Bartkiene, Elena

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Tenkanen Maija

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

54

Numero

1

Sivut

36-44

Julkaisu­foorumi

56266

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Kokonaan avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Kroatia

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.17113/ftb.54.01.16.4106

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä