Non-alcoholic beverages from fermented cereals with increased oligosaccharide content
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Basinskiene, Loreta; Juodeikiene, Grazina; Vidmantiene, Daiva ; Tenkanen, Maija; Makaravicius, Tomas; Bartkiene, Elena
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Tenkanen Maija
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
54
Numero
1
Sivut
36-44
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Kyllä
Julkaisukanavan avoin saatavuus
Kokonaan avoin julkaisukanava
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Kroatia
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.17113/ftb.54.01.16.4106
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä