undefined

Faba bean flavour and technological property improvement by thermal pre-treatments

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Jiang, Zhongqing; Pulkkinen, Marjo Johanna; Wang, Yujie; Lampi, Anna-Maija; Stoddard, Frederick Lothrop; Salovaara, Hannu Olavi; Piironen, Vieno Irene; Sontag-Strohm, Tuula Stina

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lampi Anna-Maija

Stoddard Frederick Lothrop

Salovaara Hannu Olavi

Pulkkinen Marjo Johanna

Sontag-Strohm Tuula Stina

Piironen Vieno Irene

Wang Yujie

Jiang Zhongqing

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

68

Sivut

295-305

Julkaisu­foorumi

62813

Julkaisufoorumitaso

1

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.lwt.2015.12.015

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä