Faba bean flavour and technological property improvement by thermal pre-treatments
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Jiang, Zhongqing; Pulkkinen, Marjo Johanna; Wang, Yujie; Lampi, Anna-Maija; Stoddard, Frederick Lothrop; Salovaara, Hannu Olavi; Piironen, Vieno Irene; Sontag-Strohm, Tuula Stina
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Lampi Anna-Maija
Stoddard Frederick Lothrop
Salovaara Hannu Olavi
Pulkkinen Marjo Johanna
Sontag-Strohm Tuula Stina
Piironen Vieno Irene
Wang Yujie
Jiang Zhongqing
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
68
Sivut
295-305
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
1
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.lwt.2015.12.015
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä