undefined

Food fortification as a means to increase vitamin D intake

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Itkonen, Suvi Tuulikki; Lamberg-Allardt, Christel Johanna Emilia

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lamberg-Allardt Christel Johanna Emilia

Itkonen Suvi Tuulikki

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

115

Numero

11

Sivut

2075-2076

Julkaisu­foorumi

52700

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1017/S0007114516001227

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä