undefined

Lipid oxidation induced oxidative degradation of cereal beta-glucan

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Wang, Yujie; Mäkelä, Noora; Maina, Ndegwa Henry; Lampi, Anna-Maija; Sontag-Strohm, Tuula

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Lampi Anna-Maija

Maina Ndegwa Henry

Mäkelä Noora

Sontag-Strohm Tuula

Wang Yujie

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli:

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti/Sarja

Food Chemistry

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

197

Numero

Part B

Sivut

1324-1330

Julkaisu­foorumi

56253

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Kyllä

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Avainsanat

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1016/j.foodchem.2015.11.018

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä