Conventional and molecular methods used in the detection and subtyping of Yersinia enterocolitica in food
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Petsios, Stefanos; Fredriksson-Ahomaa, Maria; Sakkas, Hercules; Papadopoulou, Chrissanthy
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Fredriksson-Ahomaa Maria
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Katsausartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
237
Sivut
55-72
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
3
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Eläinlääketiede; Muut maataloustieteet; Kasvibiologia, mikrobiologia, virologia
Avainsanat
[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1016/j.ijfoodmicro.2016.08.015
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä