undefined

Culinary precisions as a platform for interdisciplinary dialogue

Julkaisuvuosi

2013

Tekijät

Fooladi Erik, Hopia Anu

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Hopia Anu Inkeri

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Muu artikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Ei-vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

B1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Lehti

Flavour

Kustantaja

Flavour

Volyymi

2

Numero

6

Sivut

6-9

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Kemia; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia; Lääketieteen bioteknologia

Kustantajan kansainvälisyys

Kotimainen

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä