Stability of Hydroxycinnamic Acid Derivatives, Flavonol Glycosides, and Anthocyanins in Black Currant Juice
Julkaisuvuosi
2016
Tekijät
Leenamaija Mäkilä, Oskar Laaksonen, Aino-Liisa Alanne, Maaria Kortesniemi, Heikki Kallio, Baoru Yang
Organisaatiot ja tekijät
Turun yliopisto
Yang Baoru
Kallio Heikki
Mäkilä Leenamaija
Kortesniemi Maaria
Laaksonen Oskar
Alanne Aino
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Kustantaja
Volyymi
64
Numero
22
Sivut
4584-4598
ISSN
Julkaisufoorumi
Julkaisufoorumitaso
2
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei
Rinnakkaistallennettu
Ei
Muut tiedot
Tieteenalat
Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia
Julkaisumaa
Yhdysvallat (USA)
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei
DOI
10.1021/acs.jafc.6b01005
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä