undefined

Stability of Hydroxycinnamic Acid Derivatives, Flavonol Glycosides, and Anthocyanins in Black Currant Juice

Julkaisuvuosi

2016

Tekijät

Leenamaija Mäkilä, Oskar Laaksonen, Aino-Liisa Alanne, Maaria Kortesniemi, Heikki Kallio, Baoru Yang

Organisaatiot ja tekijät

Turun yliopisto

Yang Baoru

Kallio Heikki

Mäkilä Leenamaija

Kortesniemi Maaria

Laaksonen Oskar

Alanne Aino

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

64

Numero

22

Sivut

4584-4598

Julkaisu­foorumi

59498

Julkaisufoorumitaso

2

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei

Rinnakkaistallennettu

Ei

Muut tiedot

Tieteenalat

Maatalouden bioteknologia; Muut maataloustieteet; Biokemia, solu- ja molekyylibiologia

Julkaisumaa

Yhdysvallat (USA)

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei

DOI

10.1021/acs.jafc.6b01005

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä