Malt hydrolysates for gluten-free applications: Autolytic and proline endopeptidase assisted removal of prolamins from wheat, barley and rye
Julkaisuvuosi
2012
Tekijät
Luoto, Sanna; Jiang, Zhongqing; Brinck, Outi; Sontag-Strohm, Tuula; Kanerva, Paivi; Bruins, Maaike; Edens, Luppo; Salovaara, Hannu; Loponen, Jussi
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Salovaara Hannu
Loponen Jussi
Brinck Outi
Kanerva Paivi
Luoto Sanna
Sontag-Strohm Tuula
Jiang Zhongqing
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Emojulkaisun nimi
Volyymi
56
Numero
2
Sivut
54-59
ISSN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Yhdistynyt kuningaskunta
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Ei
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1016/j.jcs.2012.06.004
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä