undefined

Malt hydrolysates for gluten-free applications: Autolytic and proline endopeptidase assisted removal of prolamins from wheat, barley and rye

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Luoto, Sanna; Jiang, Zhongqing; Brinck, Outi; Sontag-Strohm, Tuula; Kanerva, Paivi; Bruins, Maaike; Edens, Luppo; Salovaara, Hannu; Loponen, Jussi

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Salovaara Hannu

Loponen Jussi

Brinck Outi

Kanerva Paivi

Luoto Sanna

Sontag-Strohm Tuula

Jiang Zhongqing

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Volyymi

56

Numero

2

Sivut

54-59

Julkaisu­foorumi

59836

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.jcs.2012.06.004

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä