High pressure treatment of brine enhanced pork affects endopeptidase activity, protein solubility, and peptide formation
Julkaisuvuosi
2012
Tekijät
Grossi, Alberto; Gkarane, Vasliki; Otte, Jeanette A.; Ertbjerg, Per; Orlien, Vibeke
Organisaatiot ja tekijät
Helsingin yliopisto
Ertbjerg Per
Julkaisutyyppi
Julkaisumuoto
Artikkeli
Emojulkaisun tyyppi
Lehti
Artikkelin tyyppi
Alkuperäisartikkeli
Yleisö
TieteellinenVertaisarvioitu
VertaisarvioituOKM:n julkaisutyyppiluokitus
A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessäJulkaisukanavan tiedot
Lehti
Emojulkaisun nimi
Volyymi
134
Sivut
1556-1563
ISSN
Julkaisufoorumi
Avoin saatavuus
Avoin saatavuus kustantajan palvelussa
Ei tietoa
Rinnakkaistallennettu
Ei tietoa
Muut tiedot
Tieteenalat
Muut maataloustieteet
Julkaisumaa
Alankomaat
Kustantajan kansainvälisyys
Kansainvälinen
Kieli
englanti
Kansainvälinen yhteisjulkaisu
Kyllä
Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa
Ei tietoa
DOI
10.1016/j.foodchem.2012.03.089
Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen
Kyllä