undefined

High pressure treatment of brine enhanced pork affects endopeptidase activity, protein solubility, and peptide formation

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Grossi, Alberto; Gkarane, Vasliki; Otte, Jeanette A.; Ertbjerg, Per; Orlien, Vibeke

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Ertbjerg Per

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Food Chemistry

Volyymi

134

Sivut

1556-1563

Julkaisu­foorumi

56253

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Kyllä

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.foodchem.2012.03.089

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä