undefined

Gas composition in controlled atmosphere stunning affects turkey meat quality traits

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Ylä-Ajos, Maria; Tuominen, Satu; Hänninen, Laura ; Ruusunen, Marita; Puolanne, Eero; Valros, Anna

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Valros Anna

Puolanne Eero

Hänninen Laura

Ylä-Ajos Maria

Ruusunen Marita

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

British Poultry Science

Volyymi

53

Numero

1

Sivut

47-56

Julkaisu­foorumi

52724

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Kyllä

Julkaisukanavan avoin saatavuus

Osittain avoin julkaisukanava

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1080/00071668.2012.658025

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä