undefined

Carcass and meat quality traits of four different pig crosses

Julkaisuvuosi

2012

Tekijät

Ruusunen, Marita; Puolanne, Eero; Sevon-Aimonen, Marja-Liisa; Partanen, Kirsi; Voutila, Liisa; Niemi, Jarkko

Organisaatiot ja tekijät

Helsingin yliopisto

Puolanne Eero

Ruusunen Marita

Julkaisutyyppi

Julkaisumuoto

Artikkeli

Emojulkaisun tyyppi

Lehti

Artikkelin tyyppi

Alkuperäisartikkeli

Yleisö

Tieteellinen

Vertaisarvioitu

Vertaisarvioitu

OKM:n julkaisutyyppiluokitus

A1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Julkaisukanavan tiedot

Emojulkaisun nimi

Meat Science

Volyymi

9

Sivut

543-547

Julkaisu­foorumi

63084

Avoin saatavuus

Avoin saatavuus kustantajan palvelussa

Ei tietoa

Rinnakkaistallennettu

Ei tietoa

Muut tiedot

Tieteenalat

Muut maataloustieteet

Julkaisumaa

Alankomaat

Kustantajan kansainvälisyys

Kansainvälinen

Kieli

englanti

Kansainvälinen yhteisjulkaisu

Ei

Yhteisjulkaisu yrityksen kanssa

Ei tietoa

DOI

10.1016/j.meatsci.2011.09.010

Julkaisu kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön tiedonkeruuseen

Kyllä